Klant worden?

Overstappen is simpel!

Alleen een formulier invullen en wij zorgen dat je zo snel mogelijk overgeschakeld bent. Als je een vast contract hebt kan dat wat langer duren. Je huidige contract afkopen kan ook, hier zijn wettelijke vastgestelde kosten aan verbonden. Wat deze kosten zijn zie je hier. Onze actuele tarieven vind je hier.

De EigenWijkse Energie Coöperatie is onderdeel van om (voorheen Duurzame Energie Unie), het groenste energiecollectief van Nederland. Samen met 34 zustercoöperaties hebben wij hetzelfde doel voor ogen: Nederland zo snel mogelijk verduurzamen. Daarom wekken wij zelf 100% groene energie op. En dat doen we stuk voor stuk in onze eigen buurt. Met onze gezamenlijke energieproductie kunnen wij nu al 300.000 Nederlandse huishoudens van groene stroom voorzien. En met elke nieuwe klant die zich bij ons aansluit, wordt dat aantal alleen maar groter. Dat is de kracht van het bundelen van energie. om verzorgt de contractafhandeling voor EWEC. Als je besluit klant bij ons te worden zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. Eerst meer weten over om?

Sluit je ook bij ons aan en profiteer van alle voordelen van de nieuwe energie van de EigenWijkse Energie Coöperatie!

"Hallo Sarida, ik had ook al contact gehad met Joke. Ben vandaag nog overgestapt naar de EigenWijkse Energie Coöperatie. Jullie zijn € 300,00 goedkoper dan EON. Maar dat niet alleen, ik heb er ook een heel goed gevoel van dat de winst direct ten goede komt aan duurzame projecten in Wijk bij Duurstede. Ik heb een contract van 1 jaar genomen, als het goed bevalt zullen we volgend jaar een langer contract afsluiten. Groeten, Ineke Geluk"

“Hoe kan dat goed gaan…..” denk ik, nu mijn gegevens om vijf voor zes nog even snel door een vrijwilliger worden verwerkt. En ja, verdomd, het is gelukt! We hebben zo maar stroom op de gewenste datum. Ik weet nog niet hoeveel ik straks moet bijbetalen, maar voorlopig is de rekening € 25 minder dan voorheen… Dus sluit je aan bij dit geweldig initiatief, deze EigenWijkse Energie Coöperatie! Anneke Hess

Duurzaam

Wij zijn een kleinschalige coöperatie in Wijk bij Duurstede, zonder winstoogmerk, benaderbaar en herkenbaar.

Van, voor en door de Wijkse gemeenschap!

Door energie via EWEC af te nemen, ontvang je gegarandeerd 100% duurzame en in Nederland opgewekte energie. Daarnaast draag je een steentje bij aan de ontwikkeling van duurzame projecten in de regio.

Zo gaan wij met zijn allen voor een groene toekomst.