Aanmelden als vrijwilliger

Wat geweldig dat je je voor de EWEC en de energietransitie in Wijk bij Duurstede wilt inzetten! Vooraf Het bestuur heeft in het kader van de ontwikkelingen rondom EWEC 2.0 besloten een vrijwilligersbeleid op te stellen. De reden is dat we hiermee duidelijkheid willen bereiken over wat we als vrijwilligers en als organisatie van elkaar kunnen en mogen verwachten, dit ook mede ingegeven door de AVG-wetgeving en de verantwoordelijkheid van EWEC jegens de vrijwilligers, en door de samenwerking met de gemeente Wijk bij Duurstede en woningcorporatie Viveste in het Energieloket.

Deze professionalisering is ook een logisch gevolg van de toegenomen verantwoordelijkheden die ontstaan door de steeds omvangrijkere projecten zoals bijvoorbeeld de zonnedak- en zonneparkprojecten en verdere toename van het aantal klanten en investeerders. En een vrijwilligersbeleid past ook in ons streven naar een verdere professionalisering van EWEC.

Ook willen we bereiken dat onze vrijwilligers verzekerd zijn en dat het duidelijk wordt waar vrijwilligers terecht kunnen als er bijvoorbeeld sprake is van ongewenst gedrag in welke vorm dan ook.

Ben je geïnteresseerd en wil je je opgeven als vrijwilliger, lees dan hier ons beleid.

Aanmeldformulier vrijwilliger

Gegevens vrijwilliger
Functie