Scoren voor je club

Het werkt heel simpel: voor iedere klant die jij tijdens de looptijd van de clubactie aanbrengt stort de EigenWijkse Energie Coöperatie 25 euro in de clubkas. Een klant voor de EigenWijkse, 25 euro voor jouw club.

Clubactie?

Op 1 december is de Clubactie voor Mariënhoeve van start gegaan. Een initiatief van Wijksport en de EigenWijkse Energie Coöperatie. Voor iedere nieuwe klant die zich via de actie aanmeldt bij de EigenWijkse Energie Coöperatie, ontvangt de deelnemende vereniging eenmalig € 25 voor de verenigingskas. De actiemaanden zijn december 2018 en januari 2019. Leden van de sportverenigingen op Mariënhoeve kunnen zelf klant worden of een nieuwe klant werven voor de EigenWijkse. We verwachten dat de inschrijver minstens 1 jaar klant blijft.

Hoe werkt de actie?
Hieronder staan de logo's van de deelnemende verenigingen. Als je op het logo klikt van de vereniging die je wil steunen dan opent vanzelf de aanmeldlink naar de EigenWijkse | om. Gewoon de gevraagde gegevens invullen en na de wettelijke bedenktijd van 14 dagen wordt € 25 in jouw favoriete verenigingskas gestort. Iedere week krijgt de vereniging die de meeste klanten heeft geworven een extra bonus. De vereniging die na afloop van de actie relatief gezien de meeste klanten heeft gescoord wordt nog eens extra in het zonnetje gezet. 

De Stchting Wijksport is al langer bezig met het duurzamer maken van Sportpark Mariënhoeve: ledlampen, warmteterugwinning, de zonnepanelen op de Judohal. Binnenkort komen er ook zonnepanelen op de nieuwe multifunctionele hal, je kan met voorrang intekenen: Mariënhoeve 2. Groene stroom voor een groen sportpark!

Over de EigenWijkse Energie Coöperatie

Na de aanmelding zorgen wij dat je zo snel mogelijk overgeschakeld bent. Als je een vast contract hebt kan het wat langer duren. Je huidige contract afkopen kan ook, hier zijn wettelijk vastgestelde kosten aan verbonden. Wat deze kosten zijn zie je hierOnze actuele tarieven vind je hierKom je er niet meteen uit? Bel Sarida 06 - 1249 2247

De EigenWijkse Energie Coöperatie is onderdeel van om | nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland. Samen met 40 zustercoöperaties hebben wij hetzelfde doel voor ogen: Nederland zo snel mogelijk verduurzamen. Daarom wekken wij zelf 100% groene energie op. En dat doen we stuk voor stuk in onze eigen buurt. Met onze gezamenlijke energieproductie kunnen wij nu al 300.000 Nederlandse huishoudens van groene stroom voorzien. En met elke nieuwe klant die zich bij ons aansluit, wordt dat aantal alleen maar groter. Dat is de kracht van het bundelen van energie. Sluit je ook bij ons aan en profiteer van alle voordelen van de nieuwe energie van de EigenWijkse Energie Coöperatie!

om | nieuwe energie verzorgt de contractafhandeling voor EWEC. Als je besluit om klant bij ons te worden zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. En duurzaam is niet duur, kijk maar!