EWEC gaat samen met Sunvest het nieuwe zonnepark Wijkerbroek bouwen.
Geef je nu op om te participeren. Vul dit formulier in om je interesse kenbaar te maken. 

Onze groene energie afnemen? 

Bereken je maandbedrag

Eerst meer lezen over ons verhaal en onze TARIEVEN?

Leveren

EWECinfographic21-1

EigenWijkse Energie | om voor een 100% groen en goedkoop energiecontract. Stap over naar je lokale energieleverancier.

Besparen

EWECinfographic21-2

Het Energieloket geeft onafhankelijk, gratis advies over energiebesparing en subsidiemogelijkheden. Vraag een energiegesprek aan.

Opwekken

EWECinfographic21-3

Investeer in de duurzame energieprojecten van EWEC: zonneparken, laadpalen en zonnedaken.

Word nu klant van EigenWijkse Energie en zie je eigen boom groeien!

Wijk_Voedselbos_nieuws.jpg15-04-2021 15:42 15-04-2021 15:42

Als je nu klant wordt bij EigenWijkse Energie draag je nog meer bij aan vergroening en biodiversiteit! 
Voor elke nieuwe klant doneert EigenWijkse Energie tijdelijk 20 euro aan het Wijkse Voedselbos van Natuurlijk Heel Leuk. Met dit bedrag kun je een fruitboom, bessenstruiken of ander eetbaar groen zelf planten of laten planten.

Word nu klant van EigenWijkse Energie en zie je eigen boom groeien!

Als nieuwe klant van EigenWijkse Energie kan je actief bijdragen aan vergroening en biodiversiteit. Via het ambassadeursprogramma van EigenWijkse Energie kun je nu een fruitboom, bessenstruik of ander eetbaar groen laten planten in het Wijkse Voedselbos van Natuurlijk Heel Leuk. De planten en bomen worden geleverd door een lokale, duurzame leverancier: Tuincentrum Merkens. Je donatie heeft een waarde van 20 euro!

Zo werkt het
Klik hier
om je maandbedrag te berekenen en om je aan te melden als klant bij EigenWijkse Energie.
Naast de gebruikelijke correspondentie rond je nieuwe energiecontract, ontvang je ook een bevestiging van je donatie en een uitnodiging om zelf je fruitboom of planten te komen aanplanten. Hoe leuk is dat?

Let op: alleen als je deze link gebruikt, registreren we automatisch je donatie aan het Wijkse Voedselbos van Natuurlijk heel leuk!

Wie betaalt die 20 euro?
EWEC betaalt deze voor jou. De coöperatie EWEC heeft, in tegenstelling tot commerciële energiebedrijven, geen winstdoelstelling. Dat betekent dat wat wij verdienen weer geïnvesteerd wordt in duurzame, lokale projecten. Vandaar ook deze actie waarmee we het Wijkse Voedselbos ondersteunen.

Waarom krijg ik geen welkomstbonus?
Wij geloven niet in welkomstpremies voor nieuwe klanten, die je uiteindelijk toch zelf betaalt. Wij bieden jou liever het meest gunstige contract. Hier vind je alle informatie over de voordelen van EigenWijkse Energie.

Waar komt mijn boom of struik te staan?
De bomen en struiken krijgen een mooie plek in het Wijkse Voedselbos aan de Langbroekseweg 4a in Wijk bij Duurstede. In het Wijkse Voedselbos creëren de initiatiefnemers een mooie natuurlijke plek om mensen weer in contact te brengen met de natuur. Maar ook om te laten zien hoe je anders kunt omgaan met de natuur en voedselproductie: zorg voor elkaar, zorg voor de aarde en samen delen.

Het Wijkse Voedselbos, waar ook mensen groeien
Het Wijkse voedselbos levert nu al wekelijks oogst van de fruitbomen, bessenstruiken, eetbare bloemen en wildplukkruiden aan particuliere klanten en lokale horeca. Het biedt daarnaast werkplekken aan vrijwilligers, vluchtelingen, stagiaires en mensen met een beperking, of afstand tot de arbeidsmarkt. En iedereen kan in het Wijkse voedselbos terecht voor rondleidingen, workshops wildplukken of kanotrips met wildplukpicknicks of wild tea arrangementen. Een veelzijdige plek met veel energie en veel groeipotentie voor planten, dieren én mensen!

Plant je eigen cadeau
Als donateur mag je zelf je boom of struiken aanplanten op een van de meewerkdagen van het Wijkse Voedselbos. Of zij planten ze voor jou. Het Wijkse Voedselbos zet er op verzoek een bordje bij met de datum van aanplant en je naam, of de naam van degene voor wie je dit plant.

De meewerkdagen dit voorjaar zijn:

  • vrijdag 14 mei (dag na Hemelvaartsdag)|
  • vrijdag 28 mei (NLdoet)
  • vrijdag 18 juni

Aanmelden vooraf is gewenst i.v.m. het werken in tijdslots vanwege de coronamaatregelen. 

 

STAP OVER op EigenWijkse Energie en zie je eigen boom groeien! 

 Kom je er niet uit, of heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar klant@ewec.nl.

 

« Terug