Heel Wijk in de Zon: 2e ronde!

heelwijk.png08-10-2019 18:01 08-10-2019 18:01

Collectieve inkoop zonnepanelen voor bedrijven

Zonne-energie is de laatste jaren heel aantrekkelijk geworden en steeds meer bedrijven in Wijk bij Duurstede maken hier al gebruik van. In de laatste week van oktober gaat de landelijke subsidieregeling voor zonne-energie (SDE+) weer open. Dit biedt kansen om aan te haken. Doe ook mee!

Collectieve project zonnepanelen voor bedrijven
Het project is vorig jaar gestart en 17 bedrijven uit de gemeente Wijk bij Duurstede doen nu al mee. Deze bedrijven hebben een adviesrapport gekregen dat inzicht geeft in de businesscase voor zonnepanelen. Bij de meeste bedrijven blijken zonnepanelen een positief financieel rendement te hebben. Alle Wijkse bedrijven waarvoor subsidie is aangevraagd tijdens de voorjaarsronde hebben dit ook gekregen! Eind oktober komt er weer subsidie beschikbaar. Wil jij met je bedrijf hier ook van profiteren? Neem dan contact op met Jeroen Bosma: jeroen.bosma@green-men.nl of 06 1305 6908. Je kan ook contact opnemen met Tineke Weide: tinekeweide@gmail.com

Over het project Heel Wijk in de Zon
Het project is een samenwerking van de gemeente Wijk bij Duurstede, Ondernemerskring Wijk bij Duurstede (OKW), Stichting Parkbeheer Bedrijventerreinen (PBW) en de EigenWijkse Energie Coöperatie (EWEC) en wordt financieel mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede en de gemeente. De begeleiding wordt geboden door energiespecialisten van Green-Men en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. 

« Terug