Wij houden van ... lieve laders

Laadpaal-simon-.jpg14-02-2022 15:34 14-02-2022 15:34

Steeds meer inwoners van Wijk gaan over op een elektrische auto. Een prachtige ontwikkeling! Helaas is het daardoor soms dringen aan de openbare laadpalen. Het goede nieuws is: we gaan het aantal laadpunten verdubbelen. Maar wat nu al helpt: wees lief voor andere laders en haal op tijd je elektrische auto weg. Op deze dag van de liefde een paar tips voor Lieve Laders!

De liefste laders
Steeds meer inwoners van Wijk gaan over op een elektrische auto. Een prachtige ontwikkeling! Helaas is het daardoor soms dringen aan de openbare laadpalen. Daarom gaat EWEC het aantal laadpunten nog dit jaar verdubbelen. Maar wat nu al helpt is je auto weghalen zodra hij is opgeladen. Wees ook een Lieve Lader!

Tips voor Lieve Laders

- Uurtje: Haal je auto weg binnen een uur nadat hij geladen is.
- Weekend: Laadplaatsen zijn geen weekendopvang voor bedrijfsauto’s.
- Fijn!  ‘s Nachts mag de auto lekker blijven staan: tussen 23.00 en 7.00.
- Storing? Bel het telefoonnummer op de paal. Dan fixen we het zo snel mogelijk.

Liever niet, maar...
Als laadpaalkleven een probleem wordt dan kunnen we niet anders dan een connectietarief te gaan rekenen voor de tijd die gebruikers niet ladend aan de paal staan.

De tarieven
Het tarief aan de paal kan variëren per laadpasprovider. De tarieven zijn drie jaar stabiel geweest, 35 cent met starttarief en vanaf vorig jaar zomer 37 cent. Het tarief aan de paal gaat, vanwege de huidige situatie op de energiemarkt, binnenkort stijgen. EWEC heeft geen winstoogmerk! De tarieven dalen zodra de energie goedkoper wordt.

Duurzaam!
Je laadt onze eigen lokaal opgewekte stroom, EigenWijkse Energie, dus jij scoort een 10 voor duurzaamheid en een 0 op CO2 uitstoot! Dat voelt extra goed, toch?

Tips?
We horen graag feed-back van onze laadpaalklanten: meldingen, tips, geef ze vooral door op info@ewec.nl. Wij gaan ermee aan de slag

« Terug