EigenWijkse Energie

Stap nu eenvoudig over

Klik op de button om je maandtarief te berekenen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk overgeschakeld bent op lokale groene energie (gas & stroom). Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Check goed of je nog een vast contract hebt: dan wachten we met de overstap tot je vaste contract afloopt. Je huidige contract afkopen kan ook, hier zijn wettelijk vastgestelde kosten aan verbonden. Deze kosten vind je HIER.

Klik voor onze ACTUELE TARIEVEN

Wij behoren tot de goedkoopste en de groenste energieleveranciers van Nederland. Onze vaste leveringskosten behoren ook tot de laagste van Nederland. Bovendien kan je bij ons nog echt aankloppen voor persoonlijk advies; wat is slimmer voor mij, vast of variabel? Wij rekenen het voor je uit. Dus kom je er niet meteen uit? Bel Sarida 06 - 1249 2247

Wat betekent overstappen voor jou?
Vul HIER je gegevens in dan zie je het meteen
.

Groener vind je nergens!

Voor het 6de jaar op rij is het om | nieuwe energie collectief, gevormd door de EigenWijkse Energie Coöperatie en 49 andere lokale energiecoöperaties, uitgeroepen tot groenste leverancier van Nederland.  Dat maakten de Consumentenbond, WISE en Natuur & Milieu bekend in de Stroomranking 2020. Het collectief laat daarmee veel grote leveranciers achter zich door uitsluitend groene energie op lokaal niveau in Nederland op te wekken. 

EigenWijkse Energie scoort daarmee opnieuw het rapportcijfer 10 op de onderdelen investeringen, inkoop en levering. Daarmee bewijzen inwoners dat zij zelf de motor zijn van de energietransitie. 

Het is toch geweldig dat we met onze eigen bronnen, eigen mensen en eigen geld de groenste stroom van Nederland bieden. En dan ook nog tegen een concurrerend tarief”, zegt Henk Muis, bestuursvoorzitter van de EigenWijkse.  “Hier geen dure auto’s voor de deur, want de winst investeren we weer in onze eigen gemeenschap. Zo maken we Wijk bij Duurstede en omstreken stukje bij beetje steeds duurzamer”. 

Stroomrankinggif.gif

Meer weten?


Wij zijn EigenWijkse Energie | om. Samen met vijftig andere lokale energie coöperaties vormen wij het groenste energiecollectief van Nederland: om | nieuwe energie. Door onze krachten te bundelen kunnen we als collectief 100% duurzame en lokale energie leveren in onze eigen regio. Dat maakt dat we als collectief al 6 keer zijn uitgeroepen tot meest duurzame energieleverancier van Nederland. Samen zijn we om.
Met onze gezamenlijke energieproductie kunnen wij nu al 300.000 Nederlandse huishoudens van groene stroom voorzien. En met elke nieuwe klant die zich bij ons aansluit, wordt dat aantal alleen maar groter. En worden we nog goedkoper. Dat is de kracht van het bundelen van energie. Sluit je ook bij ons aan en profiteer van alle voordelen van de nieuwe energie van EigenWijkse Energie | om!

om | nieuwe energie verzorgt de contractafhandeling voor EigenWijkse Energie. Overstappen is heel simpel: als je besluit om klant bij ons te worden regelen wij alles en zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. Wil je MEER WETEN over om