Klant worden

Stap nu eenvoudig over

Klik op de button hiernaast en vul het formulier in. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk overgeschakeld bent op lokale groene energie (gas & licht). Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd.

Als je een vast contract hebt wachten we met de overstap tot je vaste contract afloopt. 
Je huidige contract afkopen kan ook, hier zijn wettelijke vastgestelde kosten aan verbonden. Deze kosten vind je HIER
Voor onze actuele tarieven kan je HIER KLIKKEN

Kom je er niet meteen uit? Bel Sarida 06 - 1249 2247

Vul hier je gegevens in dan krijg je een persoonlijk aanbod.

Meer weten?

De EigenWijkse Energie Coöperatie is onderdeel van om |nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland. Samen met 40 zustercoöperaties hebben wij hetzelfde doel voor ogen: Nederland zo snel mogelijk verduurzamen. Daarom wekken wij zelf 100% groene energie op. En dat doen we stuk voor stuk in onze eigen buurt. Met onze gezamenlijke energieproductie kunnen wij nu al 300.000 Nederlandse huishoudens van groene stroom voorzien. En met elke nieuwe klant die zich bij ons aansluit, wordt dat aantal alleen maar groter. Dat is de kracht van het bundelen van energie. Sluit je ook bij ons aan en profiteer van alle voordelen van de nieuwe energie van de EigenWijkse Energie Coöperatie!

om | nieuwe energie verzorgt de contractafhandeling voor EWEC. Als je besluit om klant bij ons te worden zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. Wil je MEER WETEN over om