Klant worden

Stap nu eenvoudig over

Klik op de button om je maandtarief te berekenen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk overgeschakeld bent op lokale groene energie (gas & stroom). Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Check goed of je nog een vast contract hebt: dan wachten we met de overstap tot je vaste contract afloopt. Je huidige contract afkopen kan ook, hier zijn wettelijk vastgestelde kosten aan verbonden. Deze kosten vind je HIER.
Wil je onze actuele tarieven weten? KLIK DAN HIER. 
In veel gevallen zijn we goedkoper dan andere aanbieders en in ieder geval horen we bij de groenste energieleveranciers in Nederland. Onze vaste leveringskosten behoren ook tot de laagste van Nederland.
Kom je er niet meteen uit? Bel Sarida 06 - 1249 2247

Wat betekent overstappen voor jou?
Vul HIER je gegevens in dan zie je het meteen
.

Meer weten?


Wij zijn EigenWijkse Energie Coöperatie | om. Samen met tientallen andere lokale energie coöperaties vormen wij het groenste energiecollectief van Nederland: om | nieuwe energie. Door onze krachten te bundelen kunnen we als collectief 100% duurzame en lokale energie leveren in onze eigen regio. Dat maakt dat we als collectief al 5 keer zijn uitgeroepen tot meest duurzame energieleverancier van Nederland. Samen zijn we om.
Met onze gezamenlijke energieproductie kunnen wij nu al 300.000 Nederlandse huishoudens van groene stroom voorzien. En met elke nieuwe klant die zich bij ons aansluit, wordt dat aantal alleen maar groter. En worden we nog goedkoper. Dat is de kracht van het bundelen van energie. Sluit je ook bij ons aan en profiteer van alle voordelen van de nieuwe energie van de EigenWijkse Energie Coöperatie | om!

om | nieuwe energie verzorgt de contractafhandeling voor EWEC. Overstappen is heel simpel: als je besluit om klant bij ons te worden regelen wij alles en zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. Wil je MEER WETEN over om

Gratis Warmtescan

Tijdelijk kunnen nieuwe klanten van de EigenWijkse Energie Coöperatie een tegoedbon* voor een gratis warmtescan van de woning ophalen, de zgn. EWEC-energie-lek-check. Met een warmtebeeldcamera speurt een van onze energie-ambassadeurs naar energielekken van jouw woning. Vervolgens krijg je een eerste indicatie van de mogelijke maatregelen om tot energiebesparing te komen. 
* Een warmtescan kan slechts onder bepaalde omstandigheden plaatsvinden. Zo moet het verschil tussen de binnen- en buitentemperatuur van de woning tenminste 10 graden zijn, hetgeen vooral in het najaar en de winter het geval is. Daarom werken we met een tegoedbon die in overleg kan worden verzilverd. De tegoedbon is af te halen in onze EnergieWinkel. Voor openingstijden: zie contact.