Baas van je eigen energiebedrijf?

Lid worden van de EigenWijkse Energie Coöperatie

EWEC, EigenWijkse Energie CoöperatieAls lid van de EigenWijkse Energie Coöperatie ben je de baas van je eigen energiebedrijf en bepaal je op de Algemene Leden Vergadering de koers van de coöperatie. Het lidmaatschap geeft je ook het recht om financieel deel te nemen in de projecten van de coöperatie en mee te delen in de winst. En ook beslis je over welke projecten we aan gaan pakken. Momenteel (maart 2021) zijn we al met 280 leden!

De jaarlijkse contributie bedraagt € 12 en het eenmalig inleggeld bedraagt € 25 of een veelvoud daarvan. Al het inleggeld samen vormt het eigen vermogen van de coöperatie. 

Met het inleggeld ondersteun je de EigenWijkse Energie Coöperatie en ben je mede-eigenaar. Het inleggeld behoudt zijn nominale waarde, geeft recht op een eventuele winstuitkering en wordt bij opzegging van het lidmaatschap conform de statuten en het reglement aan jou terugbetaald. Je bepaalt zelf hoelang je lid wilt blijven.

Maak hier je eigen account aan!

Voor vragen of meer informatie mail info@ewec.nl of bel 06 1249 2247

Hoe werkt de EigenWijkse Energie Coöperatie?

In dit schema zie je hoe onze energie coöperatie werkt. Samen bepalen we welke projecten we doen en waar het geld naar toegaat dat we daarmee verdienen. "Samen voor ons eigen!"6f744920-5b25-4a63-8690-ea03f86cbb20.png