Marienhoeve 2 aanmeldformulier

Ja, ik doe mee met Mariënhoeve 2

Vul dan onderstaand formulier in!

Om deel te nemen aan Mariënhoeve 2 of andere projecten moet je lid zijn van de EigenWijkse Energie Coöperatie. Als je nog geen lid bent kan je dat gelijk regelen in het invulformulier hier onder.

Je kan investeren in Mariënhoeve 2 vanaf € 500 of een veelvoud daarvan tot een maximum van € 25.000. In het aanmeldformulier geef je aan welk bedrag je wil investeren. Vervolgens ontvang je een contract waarin je investering bevestigd wordt. In ons Informatie Memorandum vind je de precieze details van het project en de financiering daarvan.

Als lid van de EigenWijkse Energie Coöperatie ben je de baas van je eigen energiebedrijf en bepaal je op de Algemene Leden Vergadering de koers van de coöperatie. Het lidmaatschap geeft je ook het recht om financieel deel te nemen in de projecten van de coöperatie en mee te delen in de winst. En ook beslis je over welke projecten we aan gaan pakken. De jaarlijkse contributie bedraagt € 12 en het eenmalig inleggeld bedraagt € 25 of een veelvoud daarvan. Al het inleggeld samen vormt het eigen vermogen van de coöperatie. Het inleggeld behoudt zijn nominale waarde, geeft recht op een eventuele winstuitkering en wordt bij opzegging van het lidmaatschap conform de statuten en het reglement aan jou terugbetaald. Je bepaalt zelf hoelang je lid wilt blijven. Voor vragen of meer informatie mail info@ewec.nl of bel 06 1249 2247

Ik ben nog geen lid

Ja, ik doe mee met Mariënhoeve 2
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Voor bedrijven
Contactgegevens
Ik doe mee, stuur mij een contract.
Let op: dit mag alleen een veelvoud van € 500,- zijn.
Betalingsgegevens lidmaatschap
Ik doe mee omdat

Ik ben al lid van EWEC

Ik doe mee, stuur mij een contract.
Naam lidmaatschap EWEC
Let op: dit bedrag mag alleen een veelvoud van € 500,- zijn.
Betalingsgegevens lidmaatschap