Sponsoring Krommerijnder

Het werkt heel simpel: voor iedere klant die jij aanbrengt stort de EigenWijkse Energie Coöperatie 25 euro in de kas. Een klant voor de EigenWijkse, 25 euro voor de Krommerijnder.

Sponsoractie Krommerijnder

De Krommerijnder vaart op EigenWijkse energie. Voor iedere nieuwe klant die zich via de actie aanmeldt bij de EigenWijkse Energie Coöperatie, ontvangt de Stichting Beheer Krommerijnder eenmalig € 25 voor de kas. Schippers en andere betrokkenen kunnen zelf klant worden of een nieuwe klant werven voor de EigenWijkse. We verwachten dat de inschrijver minstens 1 jaar klant blijft.

Hoe werkt de actie?
Hieronder staat het logo van de Krommerijnder. Als je op het logo klikt dan opent vanzelf de aanmeldlink naar de EigenWijkse | om. Wij regelen allesGewoon de gevraagde gegevens invullen en na de wettelijke bedenktijd van 14 dagen ben je klant van hèt groene energiebedrijf van Wijk! Aan het eind van het jaar storten wij de sponsorbijdragen in de kas van de Krommerijnder.

Over de EigenWijkse Energie Coöperatie

Na de aanmelding zorgen wij dat je zo snel mogelijk overgeschakeld bent. Als je een vast contract hebt kan het wat langer duren. Je huidige contract afkopen kan ook, hier zijn wettelijk vastgestelde kosten aan verbonden. Wat deze kosten zijn zie je hierOnze actuele tarieven vind je hierKom je er niet meteen uit? Bel Sarida 06 - 1249 2247

De EigenWijkse Energie Coöperatie is onderdeel van om | nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland. Samen met 40 zustercoöperaties hebben wij hetzelfde doel voor ogen: Nederland zo snel mogelijk verduurzamen. Daarom wekken wij zelf 100% groene energie op. En dat doen we stuk voor stuk in onze eigen buurt. Met onze gezamenlijke energieproductie kunnen wij nu al 300.000 Nederlandse huishoudens van groene stroom voorzien. En met elke nieuwe klant die zich bij ons aansluit, wordt dat aantal alleen maar groter. Dat is de kracht van het bundelen van energie. Sluit je ook bij ons aan en profiteer van alle voordelen van de nieuwe energie van de EigenWijkse Energie Coöperatie!

om | nieuwe energie verzorgt de contractafhandeling voor EWEC. Als je besluit om klant bij ons te worden zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. En duurzaam is niet duur, kijk maar!