Vrijwilligers gevraagd!

Wordt vrijwilliger bij de EigenWijkse Energie Coöperatie

EWEC, EigenWijkse Energie CoöperatieDe EigenWijkse Energie Coöperatie is vooral een organisatie van vrijwilligers. Je kunt lid worden van onze coöperatie, we organiseren deelname van inwoners van Wijk bij Duurstede aan zonneparken (en eventueel: windmolens), we verkopen energie, en we organiseren de administratie en de werving en publiciteit die daarbij horen. Dat doen we samen met de gemeente en met andere organisaties. De hoge energieprijzen en de steeds meer voelbare klimaatverandering maken ons werk nog urgenter. Ook daarom hebben wij behoefte aan nieuwe vrijwilligers.

Bijvoorbeeld:

Energiecoach (advisering aan huishoudens over (technische) mogelijkheden van energie besparen en verduurzaam van hun huis.

Winkelmedewerker (voorlichting over energiecontracten en over deelname aan energie opwek projecten)

Penningmeester (Chief Financial Officer) – De financiële manager van EWEC in het bestuur.

Projectleider zonneparken (Samenwerking met investeringsmaatschappijen, coördinatie van overleg met omwonenden van beoogde energieprojecten, Werving van investeringen door Wijkenaren, overleg met het bestuur).

Medewerkers communicatie/sociale media, opstellen van berichten over activiteiten van EWEC op sociale media, de website en voor de nieuwsbrief

We zijn al blij met 2 of 4 uren per week! Dus als je wilt kennismaken, geef ons een seintje. 

Overigens: wij hebben een vrijwilligersbeleid vastgelegd, er is een vertrouwenspersoon, en EWEC heeft ook een verzekering voor vrijwilligers.

Voor vragen of meer informatie mail info@ewec.nl of bel 0343-447712