Energie: lokaal opgewekt en groen

EigenWijkse Energie | om

Stap nu eenvoudig over

Wij behoren tot de goedkoopste en de groenste energieleveranciers van Nederland. Onze vaste leveringskosten behoren ook tot de laagste van Nederland. Bovendien kan je bij ons nog echt aankloppen voor persoonlijk advies; wat is het beste in mijn situatie? Wij bespreken de mogelijkheden en rekenen het voor. Dat doen we in de winkel, of op afspraak.

ALLE TARIEFINFORMATIE: de prijzen op een rijtje

Is overstappen op 1 jaar vast in augustus in mijn situatie handig?

Die vraag krijgen wij dagelijks meerdere malen, sinds we in week 27 het 1 jaar vast contract weer aanbieden. Het antwoord is: Flex prijzen juli zijn laag, gaan in augustus iets omhoog. Check in de aanmeldstraat door invullen van jouw huidige verbruik het verschil tussen Flex juli en 1 jaar vast. Neem je eigen situatie in ogenschouw en neem een besluit.

Klik HIER als je direct het maandtarief wilt berekenen tegen het huidige FLEX of 1 JAAR VAST tarief. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk overgeschakeld bent op lokale groene energie (gas & stroom). Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Check goed wanneer je vaste contract eindigt en vul de gewenste startdatum in. Wil je het enkeltarief betalen en niet normaal/daltarief: kies voor optie ‘dubbele meter? NEE’.

Loopt de aanmeldstraat vast, is die tijdelijk gesloten of kom je er niet uit? Bel Sarida 06 – 1249 2247 voor direct telefonisch advies. 

Wat betekent overstappen voor jou?
Vul HIER je gegevens in dan zie je het meteen
.

ZAKELIJK KLANT WORDEN?
Ook als ondernemer kan je bijdragen aan een energieneutraal Nederland, je energietarieven structureel verlagen en de lokale economie steunen. Zakelijke klanten bieden wij maatwerk. Vul daarom het aanvraagformulier in voor een passend aanbod!

Bereken je maandbedrag en stap over

Groener vind je nergens!

Voor het 7de jaar op rij is het om | nieuwe energie collectief, gevormd door de EigenWijkse Energie Coöperatie en ruim 70 andere lokale energiecoöperaties, uitgeroepen tot groenste leverancier van Nederland. Dat maakten de Consumentenbond, WISE en Natuur & Milieu in december bekend in de Stroomranking 2022. Het collectief laat daarmee veel grote leveranciers achter zich door uitsluitend groene energie op lokaal niveau in Nederland op te wekken.

EigenWijkse Energie | om scoort daarmee opnieuw het rapportcijfer 10 op de onderdelen investeringen, inkoop en levering. Daarmee bewijzen inwoners dat zij zelf de motor zijn van de energietransitie.

“Het is geweldig dat we met onze eigen bronnen, eigen mensen en eigen geld de groenste stroom van Nederland kunnen aanbieden. En dan ook nog tegen een concurrerend tarief”, zegt Sarida van der Meer, Coördinator Energieleveren van EigenWijkse Energie | om. “Hier geen dure directieauto’s voor de deur, want de winst investeren we weer in onze eigen gemeenschap. Zo maken we Wijk bij Duurstede en omstreken stukje bij beetje steeds duurzamer”.

 

Meer weten?

Wij zijn EigenWijkse Energie | om. Samen met zeventig andere lokale energie coöperaties vormen wij het groenste energiecollectief van Nederland: om | nieuwe energie. Door onze krachten te bundelen kunnen we als collectief 100% duurzame en lokale energie leveren in onze eigen regio. Dat maakt dat we als collectief al 7 keer zijn uitgeroepen tot meest duurzame energieleverancier van Nederland. Samen zijn we om.
Met onze gezamenlijke energieproductie kunnen wij nu al 300.000 Nederlandse huishoudens van groene stroom voorzien. En met elke nieuwe klant die zich bij ons aansluit, wordt onze impact alleen maar groter. En worden we nog goedkoper. Dat is de kracht van het bundelen van energie. Sluit je ook bij ons aan en profiteer van alle voordelen van de nieuwe energie van EigenWijkse Energie | om!

om | nieuwe energie verzorgt de contractafhandeling voor EigenWijkse Energie. Overstappen is heel simpel: als je besluit om klant bij ons te worden regelen wij alles en zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. Wil je MEER WETEN over om?