Wie sponsor jij?

Word klant en doneer aan het Wijkse Voedselbos

Als nieuwe klant van EigenWijkse Energie kan je actief bijdragen aan vergroening en biodiversiteit. Via het ambassadeursprogramma van EigenWijkse Energie kun je nu een fruitboom, bessenstruik of ander eetbaar groen laten planten in het Wijkse Voedselbos van Natuurlijk Heel Leuk. Je donatie heeft een waarde van 20 euro!

De bomen en struiken krijgen een mooie plek in het Wijkse Voedselbos aan de Langbroekseweg 4a in Wijk bij Duurstede. In het Wijkse Voedselbos creëren de initiatiefnemers een mooie natuurlijke plek om mensen weer in contact te brengen met de natuur. Maar ook om te laten zien hoe je anders kunt omgaan met de natuur en voedselproductie: zorg voor elkaar, zorg voor de aarde en samen delen.

Word klant en doneer

Sponsoring Krommerijnder

De Krommerijnder vaart al een paar jaar op EigenWijkse stroom. Voor iedere nieuwe klant die zich via de actie aanmeldt bij de EigenWijkse Energie Coöperatie, ontvangt de Stichting Beheer Krommerijnder eenmalig € 25 voor de kas. Schippers en andere betrokkenen kunnen zelf klant worden of een nieuwe klant werven voor de EigenWijkse. We verwachten dat de inschrijver minstens 1 jaar klant blijft.

Hoe werkt de actie?
Hieronder staat het logo van de Krommerijnder. Als je op het logo klikt dan opent vanzelf de aanmeldlink naar de EigenWijkse | om. Wij regelen allesGewoon de gevraagde gegevens invullen en na de wettelijke bedenktijd van 14 dagen ben je klant van hèt groene energiebedrijf van Wijk! Aan het eind van het jaar storten wij de sponsorbijdragen in de kas van de Krommerijnder.

.

Doe mee