Vrijwilligersprijs

fb-98921.jpg16-12-2015 23:07 16-12-2015 23:07

Tot onze verrassing bleken wij als EigenWijkse een paar weken geleden genomineerd te zijn voor de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2015, samen met nog negen andere organisaties. We werden uitgenodigd om aanwezig te zijn op de feestelijke avond van de uitreiking, op 9 december. De voorzitter moest eigenlijk naar tangoles, de secretaris was het vergeten en de penningmeester moest naar het ziekenhuis.
Maar ja: er werd grote druk op ons uitgeoefend om toch te komen en te blijven. En wat bleek: we hebben de eerste prijs gewonnen! Naast de grote eer, ook een geldbedrag van € 1000,–

We zijn er superblij mee dat ons initiatief op deze wijze in het zonnetje (figuurlijk dan hè…) gezet is. En we hopen dat we op deze manier nog meer bekendheid krijgen onder de Wijkse bevolking. Want we zijn een lokaal energiebedrijf van, voor en door de Wijkse gemeenschap. Omdat we sinds de zomer ook gas & licht leveren zoeken we nog veel meer klanten. Want hoe meer klanten we hebben, hoe meer we kunnen doen aan groene  projecten hier in Wijk. Lokale energie opwekken met lokaal geld voor lokale mensen. Wordt ook ambassadeur!

« Terug